Derventa Dream                                                         D E R V E N T A D R E A M • Nova verzija DD foruma : Suport Derventa Dream foruma - 2

Nova verzija DD foruma

Pomoc ako imate problema sa funkcijama foruma kao i instrukcije u vezi eventualnih nejasnoca... Ne postoje glupa pitanja - postoji samo glup odgovor:)

Re: Nova verzija DD foruma

PostPostao/la ady » 16 okt 2009 03:33 pm

BOGA MI MARTINE ???????????? bolje otidji i ispovijedi se/ TREBA CE TI / ako ti bude oprostio onaj u koga vjerujes ,ne sramoti ostale Modrancane i Dervencane u svoje ime ,tamo negdje u BOSNI su KOSTI I MOJIH i TVOJIH I NASIH SUGRADJANA
na DUSU TEBI TVOJE A MENI MOJE i OSTALIMA NA NJIHOVE DUSE .
BOG S TOBOM SINE !! BAKCES se uskim brijegom a POSAVINE NEMA ??????????????
BLAGO TEBI I MENI U TUDJIM ZEMLJAMA a UJEDNO BLAGO NASIM DJEDOVIMA PA IM KOSTI LEZE TAMO GDJE SU I RODJENI
ALAIHMANET i I BOG DJECKO !! a moje i tvoje kosti ?? pa nabijem vise i tog KOSTU
Zadnja izmjena: ady; 16 okt 2009 04:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
ady

PostPostao/la Čupo66 » 16 okt 2009 03:45 pm

Daj Ady i ti ohladi tri mjeseca nisam bio tu, ovaj odmah počeo po starom nema sa kim sve je rastjerao ,vidim da si mu ti podrška iako nemam pojma zašto valjda je i tebi dosadno.
Rekošte se povući ali vidim ništa jedva ste čekali nekog da možete razglabati.
Izvolite bez mene uživajte.
Čupo66

Re:nema povlacenja ko pred B.LUKOM

PostPostao/la ady » 16 okt 2009 04:31 pm

MARTINE ,ne ide tako!! Kao prvo ti si rijedak momak koji kaze ono sto u nekim momentima OSJECA ,i to je LJUDSTVO
i imas opet se ponavljam SVOJE IME I PREZIME ,,ako ima jedan DILKAN OVO MISLIM u POZITIVNOM SMISLU KOJI MI JE U LIJEPOM SJECANJU ,TO JE TVOJ BRAT ILIJA ,i oni RASICI i MARICA ,znas koja ona je moja i i Ilijina genracija ,imala je onu sestru nazalost malo od rodjenja ostecenu, i nemoj sebi a necu ni ja sebi dozvoliti da mi budemo uskraceni nekih LIJEPIH STVARI ! ZIVOT nije bajka ali jebi nas TAKAV NAM GRA' PAO ,ZIVI SMO i JEBI NAS , BUDI TI ZIV a I JA NASIM PORODICAMA
pokusajmo ostaviti POZITIVNE ZNAKE na ,MODRAN ,DERVENTU SA PREDGRADJEM i NA POSAVINU !!
A ,,, jeli brijeg sirok ili uzak neka mjeri neko drugi,i OSTANI S NAMA !! i RECI ILETU VALJDA CE DA SE SRETNEMO ALAIHMANET !! osto' bi' nepoznat. I,,,, I ?? LOPTU NA ZEMLJU
ady

PostPostao/la potocani » 16 okt 2009 04:55 pm

cakicu otjera bolan ljude odavde sta ti je? sta napadas svakoga ko se javi? pa ovo je dervenska stranica nisi medzu dusmanima
potocani

PostPostao/la ady » 16 okt 2009 05:18 pm

ti da si PRAVI POTOCANAC imo bi ili imala bi vime ,Martin ga ima ,mislim ime a bogami i prezime CORLUKA
ady

PostPostao/la Ziklon_B » 16 okt 2009 05:25 pm

potocani je napisao/la:cakicu otjera bolan ljude odavde sta ti je? sta napadas svakoga ko se javi? pa ovo je dervenska stranica nisi medzu dusmanima

Kume, mnogo ste osjetljivi kad vas je tako lako rastjerati...valjda zivot u egzilu emotivno razori ljude pa cim se neko nasali pobjegnu glavom bez obzira!
Through these fields of destruction
Baptisms of fire
I've watched all your suffering
As the battles raged higher
And though they did hurt me so bad
In the fear and alarm
You did not desert me
My brothers in arms
Ziklon_B

PostPostao/la ady » 16 okt 2009 05:53 pm

JEBOTE ZIVOT ja odrasto bez mame sto znaci da najte SISE tj nisam imo sta sisat ,ali jebaji ga opet imam neko ime ,ali ovi neki SISALI ,SISALI i jos se nisu NA ?? NA,, ne nasisali neg NAJTE DOJILI pa nidje ni mjauu mjauu ,ni av av ,mali CRVICI , larve sto zive uz leseve ,po mezarlucima ,grobljima i pojavljuju se ko vampiri maleni vi ste vojska prava ,svakog dana ???????????
ady

PostPostao/la Alija » 09 nov 2009 10:55 pm

Vidi papci jos okolo rovare...
Alija

PostPostao/la Ziklon_B » 11 nov 2009 11:01 am

.... . ...... .. ........
Through these fields of destruction
Baptisms of fire
I've watched all your suffering
As the battles raged higher